Restaurant Brassérise Oudenaarde

Delta Ontario duplex

Restaurant Brassérise
Restaurant Brassérise
Restaurant Brassérise
Restaurant Brassérise
Restaurant Brassérise

In Edelare, deelgemeente van Oudenaarde en hartje Vlaamse Ardennen, kan je gezellig dineren in restaurant Brassérise. Het restaurant biedt plaats aan een 50-tal personen, het terras dat op zonnige dagen ook drukbezet is, heeft 80 zitplaatsen. Deze bloeiende zaak is 6 dagen op 7 open zowel ’s middags als ‘s avonds.

Op de eerste verdieping van dit pand is er een appartement met twee slaapkamers. Achteraan bevindt zich de keuken waar dagelijks gekookt wordt voor alle gasten. Hierin staat een vaatwasmachine, glazenwasser en stoomoven. De RO (reverse osmose) installatie zorgt ervoor dat glazen en bestek kraaknet uit de afwasmachines komen. Om deze optimaal te laten werken, is zacht water noodzakelijk.

“In de eerste plaats vinden we het belangrijk om geen kalk in ons water te hebben om onze dure keukenapparatuur te beschermen. We hebben twee vaatwasmachines en een stoomoven die dagelijks gebruikt worden, ik mag er niet aan denken dat deze plots kapot zouden gaan.” - Hanne, eigenares Brassérise

  • Waterverbruik:
    11 m³ per week, waarvan de piekmomenten tussen 12u en 14u en tussen 18u en 23u liggen.
  • Waterhardheid:
    50°F

Installatie:
Het restaurant en appartement worden van zacht water voorzien door een Delta Ontario Duplex-installatie. Deze installatie omvat twee harsflessen van 12 liter hars en een zoutvat van 140 liter.

Website: www.brasserise.be

"Asielcentrum Rode Kruis - Sijsele"

Asielcentrum Rode Kruis - Sijsele