HOME

Bezoek ons op Batibouw 2019

29/01/2019

Français

Van 21 februari tot en met 3 maart 2019 kunnen bouwers, verbouwers en interieurliefhebbers weer in Brussels Expo terecht voor Batibouw. Deze editie onderzoekt onder meer hoe u comfortabel kunt leven met aandacht voor het milieu en innovatie. Daarom is ook Delta Water Softeners van de partij. Zo ontdekt u uit eerste hand wat wij voor u kunnen betekenen.
 

5 senses experience 

Een van de thema’s van Batibouw dit jaar is ervaring. Ruiken, zien, horen, proeven én voelen: wonen doet u met al uw zintuigen. De ideale kennismaking met Delta Water Softeners is er dan ook een waarbij u meer doet dan enkel kijken. U wist misschien al dat zacht water beter smaakt dan hard water, maar wist u dat uw huid en kledij veel zachter aanvoelen wanneer u die met onthard water wast. Eerst ervaren en dan geloven? Uiteraard. We nodigen u graag uit op onze stand om de proef op de som te nemen. U vindt ons elke dag in hal 7, stand 7100.
 

Zorgeloos én verantwoord wonen 

Zacht water is niet alleen fijn voor uw zintuigen, maar ook voor het milieu. Wie met zachter water wast, verbruikt minder wasmiddel en zeep. Daardoor gaat uw wasgoed heel wat langer mee. Bovendien is Delta Water Softeners als product zelf duurzaam: door de innovatieve hydraulische werking, regenereert deze waterontharder enkel wanneer nodig. U ontdekt er alles over op onze stand. Zo bent u er zeker van dat u over de zuinigste apparatuur beschikt.

Delta Waterontharders is dus helemaal mee met zijn tijd. Het evenwicht tussen comfortabel en duurzaam wonen is immers een bijzonder belangrijk onderwerp in de bouwwereld. Niet alleen wordt de regelgeving voor bouwen almaar strenger, de technologie ontwikkelt zich ook verder. Reden te meer om uw steentje aan het milieu bij te dragen.
 

Batibouw 2019

21 feb - 3 maart
Dagelijks open van 10u tot 18u30
Vr 22 feb tot 21u
Do 28 feb tot 22u

Hal 7 Stand 7100