HOME

Ontdek ons aanbod op de bis-beurs 2018

3/10/2018

Version Française

Op het bouw- en inspiratiesalon BIS vindt u tips, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. De exposanten staan opgesteld per zone, met thema’s als “Keukens en Interieur”, “Schrijnwerk”, “Vloeren en haarden”, maar ook “Sanitair, Energie & HVAC, Elektrotechniek”. In die laatste themazone kunt u – net zoals vorig jaar – kennismaken met Delta Water Softeners!
 

Op de stand van Sax Sanitair

Van 6 tot 14 oktober 2018 vindt in Flanders Expo in Gent de bis-beurs weer plaats. Meer dan 400 exposanten komen er samen om u de nieuwste trends op het gebied van woningbouw en verbouwingen te presenteren. Op de stand van SAX Sanitair, groothandel in HVAC en sanitair, kunt u het aanbod van Delta-waterontharders leren kennen. U vindt Sax Sanitair op de bis-beurs in hal 3, stand 3000.
 

Thuis genieten van zacht water

In uw woning over zacht water beschikken is een zaligheid. Om te beginnen is zacht water aangenaam voor uw lichaam. U voelt het verschil meteen onder de douche, want hoewel u minder douchegel of shampoo hoeft te gebruiken, worden uw huid en haar soepeler en zachter. Daarnaast is zacht water goed voor het milieu. Als u met zacht water wast, verbruikt u namelijk minder wasmiddel en zeep. Daardoor gaat ook uw wasgoed langer mee. Bovendien is Delta Water Softeners als product duurzaam: door de innovatieve hydraulische werking regenereren onze waterontharders enkel wanneer dat nodig is.

Kom op BIS 18 zelf ervaren wat de voordelen van de Delta-waterontharders zijn. De experten van Sax Sanitair en Delta Water Softeners antwoorden graag op al uw vragen over onze producten.
 

De bis-beurs praktisch

De bis-beurs vindt plaats van 6 tot 14 oktober en is op weekdagen geopend van 13.00 uur tot 18.30 uur, in het weekend van 10.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag 12 oktober van 13.00 uur tot 23.00 uur.

Alle verdere informatie over BIS 18 vindt u op www.bisbeurs.be.