ghsystems

Hard of zacht water, een wereld van verschil... Delta waterontharders

Registratie opstart & garantie

Registratie opstart & garantie

U bent professioneel installateur?
Registreer hier de ontharder die u net plaatste indien u de dienst na verkoop overlaat aan GH Systems.

Registreren
Onderhoud of technische ondersteuning

Onderhoud of technische ondersteuning

U bent eindgebruiker en wenst een onderhoud of herstelling op uw Delta waterontharder?
Vraag het hier aan.

Aanvragen
Dealer login

Dealer login

U bent professioneel installateur?
Log hier in voor allerhande nuttige info voor Delta-dealers.

Log in

NIEUWS

NEW Delta Roller & Delta Filter

16/02/2017

Vanaf vandaag omvat het Delta-gamma twee extra producten! De Delta Roller, de mobiele waterontharder, en de Delta Filter, een compacte vuilfilter.

Lees meer

BATIBOUW 2017

20/01/2017

Ook dit jaar vindt u ons op BATIBOUW 2017!

16 - 26 feb 

Brussels Expo, Hal 7, Stand 7203

 

Lees meer

Delta Open Drain bij elke waterontharder

21/12/2016

Vanaf 1 januari wordt de Delta Open Drain standaard meegeleverd met alle Delta waterontharders.

Dit en andere nieuwigheden in 2017 lees je hier: 

Lees meer

100 000 Delta waterontharders

08/12/2016

Onlangs werd de 100 000e Delta waterontharder geproduceerd in Mortsel. Deze werd niet ingepakt en verzonden maar kreeg een gouden kleurtje en werd in de showroom geplaatst. 
De telling startte eind 2007 en nr 1 werd toen door GH Systems in België verkocht. Nu 9 jaar en 100000 ontharders later kwam nr 100001 ook via ons op de Belgische markt terecht!

100 000 Delta waterontharders, allemaal in België gemaakt...

Nieuw pand voor GH Systems

19/08/2016

De deal is rond en de plannen zijn gesmeed! In het voorjaar van 2017 verhuist GH Systems naar splinternieuw pand in de industriezone De Bruwaan in Oudenaarde.

Nieuwe website online!

10/08/2016

De nieuwe website over de Delta waterontharders en GH Systems als hoofdverdelers voor België en Groothertogdom Luxemburg staat online!

Hij bevat nu nog meer informatie over de voordelen van zacht water en de kenmerken van de Delta waterontharders. Daarnaast werd er een professioneel gedeelte en een dealer login voorzien vol nuttige info voor de Delta-installateurs.

ACS-keurmerk verlengd tot 2020

04/01/2016

Het ACS-keurmerk (Attestation de Conformité Sanitaire) dat de Delta waterontharders behaalden bij het ministerie van volksgezondheid in Frankrijk werd eind 2015 verlengd voor 5 jaar.

Lees meer

De nieuwe Delta Open Drain

01/12/2015

De wettelijk verplichte open afvoeraansluiting voorkomt dat bij verstopping van de afvoerleiding het water terug in de Delta waterontharder stroomt en zorgt er voor dat de waterstroom van de ontharder naar de afvoer zichtbaar is.

De vernieuwde versie van de Delta Open Drain heeft een doorzichtige koepel wat de zichtbaarheid van de waterstroom vergroot en de kans op spatten verkleint. Bovendien zijn er twee aansluitmogelijkheden, bijvoorbeeld voor de afvoer van de ontharder en de overloop van het zoutreservoir of voor de aansluiting van de twee afvoerdarmen van twee ontharders bij een Garona 4 of Ontario 4 opstelling.

Net zoals bij de vorige versie (AG) is deze open afvoeraansluiting onderaan voorzien op 40 mm. Bovenaan zijn er twee aansluitingen voor afvoerdarm van 13 mm. De totale hoogte is 10 cm.

De vernieuwde open afvoeraansluiting voor de Delta waterontharders is verkrijgbaar vanaf 14 december.

Opening GH Systems Wallonie

15/10/2015

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november zetten we de deuren van het nieuwe filiaal in Wellin open!

Wellin is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen net naast Rochefort. Er werd voor deze locatie gekozen om ook het zuidelijke landsdeel en Groothertogdom Luxemburg een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Dit filiaal bevindt zich net naast de snelweg E411 Brussel-Luxembourg en is dus zeer vlot bereikbaar.

Vrijdag 27 en zaterdag 28 houdt GH Systems opendeurdag in het nieuwe filiaal in Wellin en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. We verwelkomen u graag met een hapje en een drankje telkens van 10u tot 18u.

WQA Gold Seal keurmerk

15/04/2015

De Delta waterontharder haalde vlot het Gold Seal Certificate, het belangrijkste keurmerk voor systemen voor drinkwaterbehandeling.

Lees meer

Zacht water met Delta waterontharders

Zacht water biedt tal van voordelen zoals minder kalkaanslag in de badkamer, een langere leverensduur van uw huishoudapparaten en een besparing op zeep en schoonmaakmiddel.
De Delta wateronharders zijn de nieuwste evolutie op het gebied van waterbehandeling. De belangrijkste voordelen ten opzichte van de traditionele waterontharders zijn :

  • hydraulisch
  • niet elektrisch
  • compact
  • zuinig in zout- en waterverbruik
  • een Belgisch product

De voordelen van zacht water

waterontharders
ghsystems
delta waterontharders
ghsystems
ghsystems
ghsystems